Feestzaal Turnhout

Feestzalen nabij Turnhout voor de gezelligste feesten

Wilt u een feestzaal huren? Onze feestzalen in Rijkevorsel zijn uitermate geschikt voor familiefeesten, personeelsfeesten, huwelijksfeesten en meer. De zalen zijn sfeervol ingericht en het personeel is altijd behulpzaam!

Bekijk de mogelijkheden en reserveer nu onze feestzaal nabij Turnhout!

Onze feestzaal nabij Turnhout

Wij hebben in totaal 3 feestzalen beschikbaar voor gebruik. De feestzalen liggen op een ideale locatie in Rijkevorsel en zijn al meer dan 30 jaar een populaire plek voor feestgelegenheden. Elk feest is anders. Wij denken met u mee en helpen u graag met organiseren!

De zalen zijn makkelijk te bereiken en beschikken over een grote parkeerplaats (maximaal 250 voertuigen). De capaciteit van de zalen ligt tussen de 20 en 120 personen.

Bij het huren van de zaal zijn een aantal zaken gratis inbegrepen. Zo kunt u gratis gebruik maken van de parkeerplaatsen, het tennisveld, de binnen- en buitenspeeltuin en de petanque-baan.

Vergaderen in de omgeving van Turnhout?

Onze zalen worden regelmatig gebruikt voor vergaderingen. Bent u op zoek naar een professionele vergaderruimte? Reserveer nu makkelijk via de website!

Feestzaal omgeving Turnhout inclusief eten en drinken?

Bij een goed feest hoort lekker eten! Ons ervaren en professioneel keukenteam maakt heerlijke gerechten. U heeft keuze uit diverse menu’s. Elk menu bestaat uit een starter, soep, hoofdgerecht en dessert. Ook bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor kindermenu’s, een buffet en barbecuegerechten.

Bekijk hier alle mogelijkheden en geniet van onze overheerlijke culinaire gerechten. Laat het ons gerust weten als u zelf een menu wilt samenstellen.

Vraag een offerte aan voor onze feestzaal nabij Turnhout

Wij stellen vrijblijvend een offerte op. Verder bent u altijd welkom om de zalen te bezichtigen. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Wij helpen u graag!