Restaurant met speeltuin

Op zoek naar een restaurant met een speeltuin voor de kinderen?

Wij bieden een gezellig en goed restaurant, maar ook een binnen- en buitenspeeltuin waar uw kinderen op avontuur kunnen. Ons terras grenst aan de buitenspeeltuin van het speelcomplex, waardoor u een oogje kunt houden op uw spelende kinderen.

Bekijk de openingstijden en reserveer nu een tafel bij ons restaurant met speeltuin.

Ons restaurant met speeltuin

Culinair genieten doet u bij restaurant Breebos. Het restaurant ligt op een unieke locatie aan het water. Hier kunt u terecht voor een lunch of diner, maar ook speelplezier. Het restaurant is sfeervol ingericht en de bediening is altijd vriendelijk. Zo beleven u en uw kinderen een topavond! Wij hebben een vast menu.

Bekijk de menukaart van ons restaurant met speeltuin. Van borrelhapjes en broodjes tot steak en forel. Voor iedereen zit er wat tussen!

Ons terras

Wilt u liever buiten eten en drinken? Ons terras is gezellig ingericht en heeft een leuk uitzicht. Bestel een verfrissend drankje of lekker tussendoortje terwijl uw kinderen spelen met leeftijdsgenootjes.

De speeltuin bij ons restaurant

We hebben een binnen- én buitenspeeltuin. Onze speeltuin is een paradijs voor kinderen. Hier kunnen uw kinderen al hun energie kwijt! Voor kinderen tot 3 jaar hebben wij ‘softzone’. Zo kunnen de kleintjes in veiligheid spelen.

Glijbanen, klimrekken, hindernissen en een ballenbak…gegarandeerd speelplezier voor iedereen! Bekijk de tarieven van de speeltuin bij ons restaurant.

Kom jij eten bij ons restaurant met speeltuin?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze koks staan in ieder geval al klaar om een overheerlijk gerecht voor u te bereiden!