Speelplezier bij Breebos Kidzzz

De leukste binnen- en buitenspeeltuin van Rijkevorsel

De binnen- en buitenspeeltuin Kidzzz is gelegen op het recreatiedomein Breebos te Rijkevorsel en is het "tofste" speeltuincomplex in de omgeving van Turnhout en Brecht.

Onder het toeziend oog van de (groot)ouders kunnen de kinderen hier hun hartje ophalen en vooral plezier maken. Duiken in het ballenbad, roetsjen van de glijbanen en slingeren aan de koorden. Ook aan de allerkleinsten (tot 3 jaar) is er gedacht. Zij kunnen in alle veiligheid spelen in de aparte softzone.

Meer foto's zien?

Bekijk onze foto's pagina

Bij goed weer en stralende zon kunnen de kinderen in het veilige, omheinde buiten speelparadijs terecht, terwijl u geniet op ons gezellig, aanpalend terras van ons Café Breebos met zicht op het water.

Beleef een onvergetelijk dag bij Breebos Kidzzz

Uw (klein)kind een onvergetelijk dag bezorgen? Bij onze binnen- en buitenspeeltuin Breebos Kidzzz bent u aan het juiste adres! Bereid uw bezoek goed voor, bekijk onze openingstijden en tarieven.

Zwem- en waterpret

Tijdens de zomermaanden juli en augustus kan u ook bij Breebos Kidzzz terecht voor de nodige verfrissing op onze dagrecreatie! Onze zwemvijver met groot zandstrand en waterglijbanen is dagelijks geopend van 12:00 tot 18:15uur.

Kinderfeestje in de omgeving van Turnhout?

Uw (klein)kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje bezorgen? Bij binnen- en buitenspeeltuin Breebos Kidzzz bent u aan het juiste adres, ontdek de mogelijkheden!

Altijd volop speelplezier bij Breebos Kidzzz

Om een kleine impressie te krijgen van al het speelplezier bij Breebos Kidzzz, vind u hieronder een selectie foto’s.