Speeltuin nabij Turnhout

De leukste en gezelligste speeltuin nabij Turnhout

Uw kind een topdag bezorgen? Klimmen, kruipen, springen, rennen, zwemmen en glijden. In onze speeltuin nabij Turnhout kunnen kinderen al hun energie kwijt. Geen lange wachtrijen, maar non-stop speelplezier!

Bekijk de openingstijden en kom naar onze speeltuin nabij Turnhout.

De speeltuin

Onze leuke speeltuin ligt in Rijkevorsel aan Verblijfpark Breebos. Het speelcomplex heeft een binnen- en buitenspeeltuin, de buitenspeeltuin ligt aan het water; hier kunnen uw kinderen in de zomermaanden juli tot en met augustus terecht voor oneindig veel waterpret!

Bekijk de tarieven van onze speeltuin nabij Turnhout.

De speeltuin heeft diverse glijbanen, avontuurlijke klimrekken, een grote ballenbak en nog veel meer. Ook bestaat de mogelijkheid om activiteiten te organiseren zoals schminken. Heeft u kinderen jonger dan 3 jaar? Geen probleem, zij kunnen ook bij ons terecht en veilig spelen in onze speciale ‘softzone’.

Bekijk het fotoalbum voor een impressie van onze speeltuin nabij Turnhout.

Verjaardagsfeestjes en schoolreisjes

Gezellig met een hele groep op pad? Neem contact met ons op. Samen organiseren we het leukste verjaardagsfeestje of schoolreisje. Bekijk de mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes en schoolreisjes nabij Turnhout. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Onze speeltuin nabij Turnhout heeft ook een eetcafé!

Wij hebben een terras waar u in alle rust een drankje kunt drinken, ons terras grenst aan de buitenspeeltuin waardoor u de spelende kids in de gaten kunt houden, veiligheid staat voorop!

Na een dag vol plezier is het hele gezin welkom in ons restaurant. Heerlijk dineren na zo’n drukke dag! Ons ervaren en professionele keukenteam maakt de lekkerste gerechten. Bekijk de menukaart en reserveer een tafel!   

Komen jullie ook naar onze speeltuin omstreeks nabij Turnhout?

Kinderen beleven een onvergetelijke dag bij ons. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!