Verjaardagsfeestje kind

Hét verjaardagsfeestje voor uw kind nabij Turnhout

Uw kind is binnenkort jarig: alvast van harte gefeliciteerd! Bij een verjaardag hoort een leuk en gezellig verjaardagsfeest. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring met het organiseren van de leukste verjaardagsfeestjes. Bezorg de jarige een onvergetelijke verjaardag en kom naar onze binnen- en buitenspeeltuin in Rijkevorsel!

Onze binnen- en buitenspeeltuin is een geliefde plek voor verjaardagsfeestjes. De speeltuin is ruim en avontuurlijk ingedeeld; er is altijd wat te doen. Hier spelen kinderen gezellig met elkaar en wordt niemand buitengesloten! Wij hebben een speciaal feestpakket samengesteld voor de jarige en zijn vriendjes/vriendinnetjes. Voor 15 euro per persoon krijgen de kinderen:

  • 3 uur speelplezier in onze binnen- én buitenspeeltuin.
  • Onbeperkt drankjes (appelsap, cola en water).
  • Kipnuggets met frietjes, curryworst met frietjes of een stapel pannenkoekjes.
  • Een lekker ijsje om mee af te sluiten.

Bekijk de tarieven en openingstijden.

Een verjaardagsfeestje bij onze kinderspeeltuin

Klimmen, rennen en springen over de leukste hindernissen. Van glijbanen en klimrekken tot ballenbak en multisportveld. Onze binnen- en buitenspeeltuin biedt oneindig veel speelplezier en is daarom dé plek voor verjaardagsfeestjes! Kinderen tot 3 jaar kunnen veilig spelen in onze ‘softzone’.

Op de warmere dagen kunnen de kinderen spelen in de buitenspeeltuin. Waterpret, spelen in het zand, springen op de airtrampoline of gezellig wipwappen...Uw kind krijgt een onvergetelijk verjaardagsfeestje! Bekijk het fotoalbum van onze speeltuin.

Komen jullie na het verjaardagsfeestje van uw kind een hapje eten?

Na een lange dag spelen, lachen en feesten kunnen de kinderen terecht in ons restaurant. Hier kunt u samen met de kids genieten van een passend diner. Eindig het verjaardagsfeestje van uw kind bij ons gezellige restaurant. Bekijk onze menukaart en reserveer nu een tafel.

Vier het verjaardagsfeestje van uw kind bij Breebos Kidzzz

Uren speelplezier…de droom van elk kind! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat klaar om uw kind een geweldig verjaardagsfeestje te bezorgen!